- over deze site > Veel gestelde vragen
Notificatie document Naar startpagina
----------

Veel gestelde vragen

1. Ik krijg geen toegang tot www.nvog-documenten.nl

Mogelijke oplossingen:
  • kunt u een andere pagina openen? Als dit niet het geval is, is er waarschijnlijk iets mis met uw internetverbinding. Neem contact op met uw systeembeheerder.
  • de site werkt voor Internet Explorer (IE) 4,5 en hoger en Netscape Navigator (NN) 5 en hoger. Het versienummer kunt u checken in de werkbalk van het internetmenu bij help, about IE/NN.
  • het kan zijn dat er onderhoud wordt gepleegd aan de site. Benader de helpdesk (info@nvog.nl) en vraag of zij de pagina kunnen bereiken.
 

2. Ik bevind me op de homepage van de site, maar kan niet verder klikken

Dit kan te maken hebben met de instellingen van de firewall binnen uw organisatie. Neem contact op met uw systeembeheerder. U kunt ook proberen met CTRL, SHIFT, Vernieuwen of F5 een geforceerde verversing van de pagina te bewerkstelligen. Op deze manier kan dit probleem wellicht worden omzeild.
 

3. Ik krijg niet de hele tekst op mijn scherm

De site is geschikt voor schermresolutie van 800x600. De site werkt echter prettiger met een  schermresolutie van 1024x768. Dit kunt u (bij bijna alle Windowsversies) instellen bij Start, Instellingen, Configuratiescherm, Beeldscherm, Instellingen, Scherm (sleepbalkje). De lettergrootte kunt u zelf instellen via de werkbalk van het internetmenu Beeld, Tekengrootte.